Facebook
Останні фото
1102 1115 1117 1110
Архів

1913. Доброго дня. Я не знаю як вийти з такої ситуації,в храм ходжу,люблю богослужіння,але після лікарні десять років не була на сповіді і причасті,адже сповідь і покаяння це різні речі,не знаю як почати справжнє духовне життя. Бажання прийти до сповіді швидко зникає,на жаль це і є проблема,чомусь хочеться такого священика знайти якому не буде байдуже моє спасіння,бо була ситуація коли мені важлива була підтримка того священика приходського,але він не підтримав,навіть дочка тоді 8 літня запитала,а чому батюшка промовчав,не заступився за нас перед людьми, адже ж ми ходили в храм,сповідались,хіба не треба захищати своїх перш за все,тож у мене фактично недовіра ,бо побачила байдужість в церкві,коли мені було важко . Мабуть тільки час допоможе мені і Бог знайде мене,як ту заблудшу овечку,може і саме через священика який захоче мені допомогти спасатися,сама не маю духовних сил,єдине рятує це літургії,благодать Божа дає сили жити. Спаси вас Господи.

Добрий день. Шкода, що певний життєвий випадок став перешкодою для подальшого духовного життя. Храм -це духовна лікарня, а священик — духовний лікар, який маючи благодать священства, може приймати сповідь, звершувати богослужіння. Коли людині потрібна операція, вона піде на неї, якщо лікар виявиться і не дуже приємною людиною, але буде гарним хірургом. Так же і в вашому випадку, потрібно залишити старі образи, наважитись на сповідь, причастя, тоді благодать Божа допоможе Вам, через будь-якого священика, до якого Ви підійдете. 

Комментарии запрещены.