Facebook
Останні фото
1102 1115 1117 1110
Архів

НОВОСТИ ПРИХОДА: День хрещення Русі

27 липня 2019 року, напередодні свята Хрещення Русі, після завершення молебню на Володимирській гірці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій разом із представниками Помісних Православних Церков, єпископатом та духовенством Української Православної Церкви очолив хресний хід із чудотворними святинями до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. У молитовній ході цього року взяли участь 300 тисяч православних вірян — таку цифру під час брифінгу озвучив Керуючий справами УПЦ митрополит Антоній. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Велелюдна хода прямувала центральними вулицями Києва до Києво-Печерської Лаври, де розпочалося всенічне бдіння.

Численних паломників, які прибули до м. Києва, приймали на нічліг монастирі та храми міста. Нашому храму випала честь приймати богомольців з м. Кривий Ріг. Стараннями активних прихожан для паломників була приготовлена трапеза. В нижньому храмі були облаштовані місця для відпочинку паломників.

Відпочивши та набравшись сил, паломники вранці вирушили на святкову Божественну Літургію, яка була звершена на площі перед Успенським собором Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Дякуємо активним прихожанам нашого храму, які допомогли в підготовці прийому паломників з Кривого Рогу.

Комментарии запрещены.