Facebook
Останні фото
1102 1115 1117 1110
Архів

НОВОСТИ ПРИХОДА: Екскурсія недільної школи до Флорівського монастиря

IMG_5933      Цікавим та змістовним вийшло знайомство учнів недільної школи , яка працює при храмі Різдва Христова, що на Оболоні, з історією рідного міста , зокрема Контрактовою площею, її пам’ятниками та будовами.

    22.10.2017 діти, з батьками та викладачами, вирушили у подорож по місту. Слухаючи розповідь екскурсовода, діти дізнались багато нового про історію Києво-Могилянської академії, будинку Петра І, пам’ятників видатному українському філософу Г.Сковороді, гетьману П. Сагайдачному, біля скульптурної групи «Самсон, що розриває пащу леву» згадали біблійну розповідь про цього велетня та інше.

IMG_5920IMG_5911

 

 

 

 

 

 

 

    Але основною метою недільної подорожі учнів було відвідування Вознесенського Флорівського жіночого монастиря. Натхненну та щиру розповідь про нього матушки Лаврентії, яка є монахинею цієї обителі, і діти, і батьки запам’ятають надовго. Діти побували в храмі, приклалися до святих ікон, погуляли територією монастиря, попили цілющої водички.

    Сповнені подяки Господу за прекрасну екскурсію та з благодаттю в душі мандрівники поверталися додому, мріючи про наступні паломницькі поїздки.

IMG_5949IMG_5937

 

 

 

 

 

 

 

Більше фото див. у фотогалереї: Экскурсия воскресной школы у Флоровский монастырь, 2017

 

Комментарии запрещены.