Facebook
Останні фото
1102 1115 1117 1110
Архів

Блаженніший Митрополит Онуфрій вітає з Різдвом Христовим!

unnamed-2

Син Божий по Своїй любові до людей прийшов на землю, щоб нас піднести до Неба. Про це Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій зказав у відеопривітанні, яке транслюють центральні українські телеканали 6-го і 7-го січня.

«Сьогодні ми з любов’ю молитовно згадуємо і прославляємо велику благочестя Тайну — явління Бога у плоті. Син Божий стає Сином Людським, щоб нас, людей, зробити синами Божими по благодаті. Богомладенець Христос ще лежить у яслах загорнутий, а вже хвилюються царі. Трі східні царі, движимі любов’ю до істини, приходять до Вифлеємської печери, поклоняються Богомладеньцю Христу і приносять з собою дари: золото, ладан і смирну. Лукавий цар Ірод впадає в страх, і замість того, щоб прийти і розумно поклонитися Богомладенцю Христу і отримати у Нього благословення для себе і свого народу, впадає в безумство і починає шукати вбити Христа. Навіть римський імператор Август, перед яким тремтів увесь світ, служить тайні Боговоплощення. Він наказав робити перепис населення і не підозрював, що в цьому важливим було не перерахувати своїх підлеглих, а те, щоб привести до Вифлеєму Пречисту Діву Марію, щоб Вона саме там народила Месію-Христа, як було сказано древніми пророками», — підкреслив Предстоятель.

Блаженніший закликав об’єднатися в молитві за мир і просити у Господа сил гідно переносити випробування.

«Ми дякуємо нашому Спасителеві за те, що Він прийшов на землю, викупив нас, що Він нас підніс до Неба. Ми молимося Спасителеві, щоб Він зміцнив і дав сили гідно переносити всі випробування і хвороби, які сьогодні охопили весь світ, щоб ми були в цьому переможцями. Ще раз вітаю всіх вас, дорогі брати і сестри, з Різдвом Христовим! Бажаю всім здоров’я, щастя, спасіння. Нехай Божий світ і Боже благовоління, які оспівані ангелами в Різдвяну ніч, наповнюють наші серця, наші сім’ї, нашу українську землю і весь світ. З Різдвом Христовим!», — побажав Митрополит Онуфрій.

http://mitropolia.

Комментарии запрещены.