Facebook
Останні фото
1102 1115 1117 1110
Архів

Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію у храмі Різдва Христового на Оболоні

 8 січня 2020 року, у день пам’яті Собору Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у храмі на честь Різдва Христового у районі Оболонь м. Києва. 

 

Будівництво храму Різдва Христового на Оболоні розпочалось у 2006 році. 5 січня 2008 року церква була освячена Блаженнішим Митрополитом Володимиром, а вже наступного дня тут звершили першу Літургію. У нижньому поверсі є ще один храм – на честь мученика Валентина.

Його Блаженству співслужили намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, архієпископ Боярський Феодосій, а також клірики храму та гості у священному сані.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви. Блаженніший владика помолився за упокій трагічно загиблих в авіакатастрофі літака МАУ під Тегераном.

Наприкінці богослужіння було зачитано Різдвяне послання Предстоятеля, після чого Архіпастир привітав паству зі святом та благословив усіх.

Фото див. за посиланням: Богослужение с Блаженнейшим Митрополитом Онуфрием

Фото Максима Сидоренко

Комментарии запрещены.