Facebook
Останні фото
1102 1115 1117 1110
Архів

НОВОСТИ ПРИХОДА: Екскурсія для дітей недільної школи на тему «Християнізація Русі»

IMG-1e2451448601d2b199452ae217613779-V23-го вересня для недільної школи нашого храму відбулась екскурсія на тему «Християнізація Русі». Звісно ж перед початком екскурсії дітей та їх батьків благословив наш о.Олексій на гарну дорогу. 
Екскурсію ми почали на Поштовій Площі біля фунікулеру, де наш екскурсовод  розповіла про життя людей у Нижньому місті Києва. Дуже сподобався дітям підйом на фунікулері, з великим захопленням вони дивилися у вікна. 
Сама екскурсія про початок християнізції розпочалася біля пам‘ятника княгині Ольги, Андрія Первозванного та Кирилла й Мефодія. Діти та їх батьки дізналися багато нових історій про цих покровителів нашого славетного міста. 
Дітям дуже сподобалося йти шляхом, по якому ходили князі, по найкоротшій вулиці в місті  — Десятинній. 
Усі також познайомилися з життям Великого князя Володимира, про його жорстокі діяння поки він був язичником. Дізналися про його шлях до спасіння, до великої любові до Бога. Дуже сподобалалась історія про Десятинну церкву, навіть з великим трепетом діти торкалися до її залишків. Історія про першу школу у Київській державі неабияк захопила дітей. Особливо сподобалась обідня перерва на смачні  бутерброди. 
Завершилась екскурсія на Софійській Площі, де діти дізналися про життя Ярослава Мудрого і про цікаву історію Софії Київської.
 
 
 
DSC01320DSC01332
 
 
 

Комментарии запрещены.